home
hekwerken
poorten
automatisering
constructie
montage
laswerkzaamheden
contact
 
  Toegangscontrole Ondergrondse poortaandrijving Bovengrondse poortaandrijving

Automatisering

Toegangscontrole

Hieronder enkele voorbeelden van mogelijkheden tot toegangscontrole. In sommige gevallen is er vraag naar een stukje extra veiligheid, bedieningsgemak of uit visuele overwegingen. Er is dan de keuze uit een sleutelschakelaar, spraakunit, camera/spraakunit in zwart/wit of kleur en uit diversen code bedieningspanelen. Graag willen wij u de talloze mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie nader toelichten.

 

Ondergrondse poortaandrijving

Hieronder enkele voorbeelden van mogelijkheden tot poortaandrijvingen.Draaipoorten kunnen voorzien worden van een ondergrondse aandrijving.Onder het maaiveld wordt een stalen fundatiebak geplaatst, voorzien van een waterdichte motor. Het ziet er in de meeste gevallen visueel een stuk chiquer uit. Het complete systeem kan geleverd en geplaatst worden inclusief alle beveiliging accessoires en handzenders. Het is een degelijk en robuust systeem (vraag naar onze garanties en voorwaarden)

   

Bovengrondse poortaandrijving

Hieronder enkele voorbeelden van mogelijkheden tot poortaandrijvingen.Draaipoorten/schuifpoorten kunnen voorzien worden van een bovengrondse aandrijving. Boven het maaiveld wordt op of langs de poort een aandrijving geplaatst, voorzien van een waterdichte motor of behuizing. Het complete systeem kan u geleverd en geplaatst worden inclusief alle beveiliging accessoires en handzenders. Het is een degelijk en robuust systeem (vraag naar onze garanties en voorwaarden).

   

Logo