home
hekwerken
poorten
automatisering
constructie
montage
laswerkzaamheden
contact
 
  Trappen Balustrades Schuttingen Specials

Constructie

Trappen

Ook in het leveren en monteren van stalen trappen zijn wij sterk. Hieronder tonen we u enkele soorten en modellen van trappen, te zien met en zonder bordes, daaraan sluitend een balustrade eraan gemonteerd op een verdiepingsvloer. Deze zijn uitgevoerd in een thermisch verzinkte behandeling, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor poedercoaten in alle ral kleuren. Deze kunnen ook voorzien worden van houten treden, glas, rvs geslepen leuningbuis of tal van andere mogelijkheden. Te leveren en monteren in verschillende varianten door heel Nederland.

 
       
 

Balustrades

Hier worden enkele door ons ontworpen en gefabriceerde balkonhekken (balustrades) getoond. Deze zijn naar wens voor de klant op maat gemaakt. Er is volop keuze uit verschillende soorten stalen kokers of buis profielen, voor accessoires kunt u een keuze maken uit onze onderdelen catalogus. Een balkonhek word voor montage geheel thermisch verzinkt en nadien gepoedercoat volgens standaard ral kleuren. Wij verzorgen voor u het gehele pakket zorgeloos; het inmeten, fabriceren, de behandeling en de montage.

 
       
 
       
 

Schuttingen

Bent u toe aan wat privacy dan bied een schutting of schermwand een oplossing. Bestaand uit houten panelen, trespa, staal of daartussen veiligheidsglas met matte folie gemonteerd zodat er toch licht doorkomt. Deze zijn leverbaar in verschillende hoogtes, kleuren en materiaal soorten.

 
       
   

Specials

Niet alles is standaard op de markt of op maat te verkrijgen. Maar wel bij MCM Metaal! U maakt uw wensen kenbaar en vervolgens bekijken wij de mogelijkheden waarna wij een vrijblijvende offerte voor u maken. Wij verzorgen voor u het gehele pakket; van het inmeten, fabriceren, de behandeling tot aan de montage. En uiteraard daarna onze prettige
service-, onderhouds- en garantievoorwaarden. Hieronder een kleine greep uit de talloze producten die bij MCM Metaal mogelijk zijn.

 
       
 
       
 

Logo