home
hekwerken
poorten
automatisering
constructie
montage
laswerkzaamheden
contact
 
  Gaashekwerk Spijlenhekwerk Dubbelstaafmathekwerk
  Sierhekwerk Plantsoenhekwerk Doorrijbeveiliging

Hekwerken

Bent u op zoek naar een afrastering voor rondom uw huis of bedrijfspand. Dan zijn er talloze mogelijkheden:

Van gaashekwerk tot sierhekwerk in alle soorten, maten en kleuren. MCM neemt u de zorgen uit handen, wij kunnen u een advies en ontwerp aanbieden wat het beste bij de desbetreffende situatie pas. Het wordt voor u van het begin tot het einde compleet geleverd en geplaatst. Voor eventuele vragen of wensen kunt u altijd bij ons terecht.

Gaashekwerk

Gaashekwerk te leveren met of zonder puntdraad, met of zonder bovenbuis. Hoogtes vanaf 0.75 mtr t/m 3mtr in de kleuren groen,zwart of grijs. Voorzien van palen Ø60mm en bovenbuis Ø42mm, daartegen word geplastificeerde harmonicagaas bevestigd. 

 

Spijlenhekwerk

Als u op zoek bent naar hekwerk wat een beetje meer preventie biedt. Bestaand uit afgeschuinde spijlen (boven de 1.25mtr) en liggers variërend van 20/10 tot 50/25mm, met verschillende hartafstanden. Te verkrijgen in diverse hoogtes, modellen, materiaalsoorten en Ral kleuren.

   

Dubbelstaafmathekwerk

Staal, massief, zeer stevig hekwerk dat bestaat uit 3 staven die met elkaar verbonden zijn, te leveren en te plaatsen in alle Ral kleuren en maten vanaf 63 cm. hoog die telkens oplopen met 20 cm. Er is keuze om deze te monteren tussen ronde of rechthoekige palen.

 

Sierhekwerk

Het oog wil ook wat... Er zijn talloze mogelijkheden om voor u een passend ontwerp te maken. Er is volop keuze uit materiaalsoorten, accessoires, modellen en kleuren. U geeft uw wensen kenbaar en wij realiseren het!

   
       
   

Plantsoenhekwerk

Dit hekwerk word in veel gevallen gebruikt voor lage plantsoenen om een doorgang te vermijden en derhalve zo een bepaalde bescherming en/of afbakening te bieden voor dat gene wat moet worden beschermd.

   

Doorrijdbeveiliging/Stroomdraad voorziening

Meestal wordt dit type hekwerk gebruikt bij garages of parkeerplaatsen en is zeer degelijk. In veel gevallen is dit zelfs verplicht door verzekeringsmaatschappijen! Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren. Wanneer een poort of muur nog niet voldoende beveiligd is dan kunt u kiezen voor extra beveiliging: Stroomdraden en alarm wanneer deze draden worden onderbroken of aangeraakt. Geschikt voor elk type hekwerk tot een hoogte van 300cm.

 

Logo