home
hekwerken
poorten
automatisering
constructie
montage
laswerkzaamheden
contact
 
 

Laswerkzaamheden

TIG lassen

Tig lassen is een lasmethode met behulp van een dunne elektrode, toevoegmateriaal en beschermgas een verbinding te verkrijgen. Deze lasmethode wordt ook in een afgeschermde omgeving gebruikt. Het is voor heel veel doeleinden te gebruiken zoals, dunne plaat, buis, koker enz. Deze lasmethode is zowel voor ferro-non ferro metalen te gebruiken. De mogelijkheden zijn er om deze ook op locatie uit te voeren, met bepaalde wensen of eisen.

Elektrode lassen

Elektrode lassen is een lasmethode met behulp van een beklede laselektrode in verschillende dikte en soorten te gebruiken. Deze lasmethode wordt vaak toegepast in de buitenlucht en/of waar geen beschermgas gebruikt kan worden. Deze is voor meerdere materiaalsoorten, en materiaaldiktes onder een bepaalde stand te gebruiken. De mogelijkheden zijn er om deze ook op locatie uit te voeren, met bepaalde wensen of eisen.

MIG-MAG lassen

Mig-Mag lassen is een lasmethode met behulp van automatische draadaanvoer en beschermgas wat meestal in een afgeschermde omgeving wordt gebruikt. Het is voor veel doeleinden te gebruiken, van dunne plaat tot dikke balken, en in verschillende materiaalsoorten. De mogelijkheden zijn er om deze ook op locatie uit te voeren, met bepaalde wensen of eisen.

Logo